Πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο 3on3 από τον Αρκαδικό

Κυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 19:05

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πια Χριστουγεννιάτικο 3on3 από τον Αρκαδικό το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Η κεντρική σάλα του ΔΑΚ Τρίπολης γέμισε παιδιά και χαμόγελα, οι μπάλες άρχισαν να χτυπούν στο παρκέ και το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αρκαδικό να δίνει την δυνατότητα στα στους μικρούς φίλους του αθλήματος για ένα ξεχωριστό Σαββατιάτικο πρωινό γεμάτο μπάσκετ.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να παίξουν αλλά και να διδαχθούν πολύτιμα πράγματα με τους προπονητές του Αρκαδικού να δίνουν τις χρήσιμες συμβουλές τους απαντώντας σε κάθε ερώτηση που τους έγινε.

Τα χωρισμένα ηλικιακά γκρουπ έδωσαν την δυνατότητα στις ομάδες 3 εναντίον 3 να αγωνιστούν με την θετική ενέργεια των παιδιών να ξεχειλίζει και να απλώνεται στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων 3o3 ακολούθησαν αναμνηστικά δώρα που παρέλαβαν τα παιδιά από τους ανθρώπους της διοίκησης του Αρκαδικού και βέβαια οι ανταλλαγή ευχών για καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά και καλή πρόοδο.