“Πράσινο φως” για το πρότυπο οικογενειακό πάρκο στην Βλαχέρνα | Ο Π.Παπαχρόνης μιλά στη ΔΡΤ (ήχος)

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 11:21

Για το πρότυπο οικογενειακό πάρκο που θα δημιουργηθεί στο μαρτυρικό χωριό της Βλαχέρνας, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης (18/05) ο πρώην Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παπαχρόνης

Αρχικά ο κ.Παπαχρόνης αναφέρθηκε σε μια θετική εξέλιξη για το έργο, καθώς όπως ανέφερε, μπήκε ως θέμα στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 12 του μήνα, η αποδοχή της χρηματοδότησης για τις μελέτες που χρειάζονται για να προχωρήσει η υλοποίηση του.“Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να αρχίζει, να γίνεται πλέον πραγματικότητα, το όραμα που είχα και εγώ και ο αείμνηστος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη που ασχολήθηκε με το θέμα του πρότυπου οικογενειακού πάρκου.

Ο κ.Παπαχρόνης αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο, το οποίο χαρακτήρισε μάλιστα ως “κόσμημα” για την περιοχή. “Θεωρώ πως οι δραστηριότητες, που θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες οι ηλικίες μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα λειτουργήσουν ως πόλος έλξης επισκεπτών στην περιοχή μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε, πως πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες, που μας δίνει ο τόπος μας, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε γνωστούς και τους μικρούς τόπους μέσα στον Δήμο Τρίπολης.

Κλείνοντας, δήλωσε: “Πρέπει να μάθουμε όλοι να συνεργαζόμαστε, για να επιβιώσουμε. Η πανδημία μας έδωσε ένα μάθημα. Κανείς δεν μπορεί μόνος του!”.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε: