Προχωρά η διαδικασία για την καθ’ ύψος επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (ph)

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 17:42

Προχωρά η διαδικασία για το έργο της καθ’ ύψος επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Στο πλαίσιο αυτό άρχισε η διαδικασία των υπογραφών με τους εμπλεκόμενους για την σύνταξη της μελέτης, ύψους 200 χιλιάδων ευρώ. Την μελέτη θα εκπονήσει η “Πελοπόννησος ΑΕ”, όπως είχε αποφασιστεί και στη συνέχεια, ότα αυτή ολοκληρωθεί, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα, θα υποβληθεί πρόταση για χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ.Η καθ’ ύψος επέκταση, θα γίνει πάνω από το κτίριο των ΤΕΠ και θα είναι σε τρεις ορόφους, όπου θα κατασκευαστούν σύγχρονες κλινικές καθώς και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η πρώτη υπογραφή ήταν μεταξύ της Διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής. Τις υπογραφές έβαλαν ο κ. Τζανής και ο κ. Δ.Σωτηρόπουλος που εκπροσωπεί την ΠΟΑ.

Ο κ. Τζανής μίλησε για μία σημαντική μέρα για το Νοσοκομείο, ενώ ο κ Σωτηρόπουλος εξήρε τη διαρκή συμβολή της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας που έχει, όπως είπε χαρακτηριστικά, το νοσοκομείο “ως παιδί της” και τόνισε πως το έργο όταν θα υλοποιηθεί θα βοηθήσει τα μέγιστα το Νοσοκομείο όχι μόνο στο να γίνει και ουσιαστικά περιφερειακό αλλά να γίνει και πανεπιστημιακό.