Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: Έρχεται «λευκή» νύχτα και στην Τρίπολη (vid, ήχος)

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 12:19

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης 91,5 και στην εκπομπή «Επί της Ουσίας», παραχώρησε την Παρασκευή το πρωί ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Παναγιώτης Μαντάς, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του. 
Μίλησε για τους στόχους του για το σύλλογο, για το ποια θεωρεί ότι είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της χώρας και αν υπάρχουν θέματα που απασχολούν τους εμπόρους της πόλης, όπως ενοίκια, ρευστότητα, πολυκαταστήματα κλπ. και ακόμα εάν θεωρεί ότι θα υπάρξει αύξηση στις αγορές και με τί τρόπους σκέπτεται να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό. 
 
Ο κ. Μαντάς απάντησε στη φημολογία ότι η Τρίπολη θεωρείται από τις πιο ακριβές πόλεις της χώρας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοί της να καταφεύγουν σε άλλες πόλεις για τις αγορές τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις ενέργειες που είναι αναγκαίο να γίνουν από πλευράς δήμου ώστε η Τρίπολη να γίνει ελκυστικότερη τόσο για τους κατοίκους της όσο και για τους επισκέπτες της, με απώτερο σκοπό να ενισχυθούν και τα εμπορικά καταστήματα.
 
Δείτε σε βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης:
 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης: