Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Δυρραχίου: Η εκδήλωση της μάχης της Δραμπάλας δεν μπορεί να γίνεται με χορηγό

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 09:23

Ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις για τη Μάχη της Δραμπάλας από τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Δυρραχίου, ο οποίος αναφέρεται στο γεγονός ότι στην πρόσκληση για τις εκδηλώσεις υπάρχει χορηγός η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο του φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση, η οποία έρχεται μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου:«Η επέτειος της μάχης της Δραμπάλας συμπίπτει φέτος με την συμπλήρωση 200 χρόνων της επανάστασης του 1821. Είναι σπουδαίο πολεμικό γεγονός καθώς επίσης και επίσημη εθνική τοπική εορτή.

Έχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο και δεν μπορεί να δέχεται χορηγό…. Ευπρόσδεκτη κάθε χορηγία αλλά για άλλες εκδηλώσεις όπως πανηγύρια κ.λ.π. όχι όμως για τέτοια επίσημη εθνική εορτή. Έτσι μειώνεται η αξιέπαινη προσφορά της σοβαρής αυτής εταιρείας όπως επίσης προσβάλλονται οι σύλλογοι και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Επίσης για πρώτη φορά φέτος απουσιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία ήταν πάντα συνδιοργανωτής. Δεν έχει καν καλεστεί με την επίσημη πρόσκληση ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας.

Νικήτας Τζιούβελης – Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Δυρραχίου».