Προεκλογική συγκέντρωση του αρκά υποψηφίου Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού Δ.Γιαννακούρα (vid,ph)

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 18:41

Την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στο πρώην Δημαρχείο Υμηττού πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαρτίου, ο αρκάς, καταγόμενος από το Αθήναιο ΔΕ Βαλτετσίου, υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας.

Ο κ. Γιαννακούρας είναι Πρόεδρος των Αρκάδων Δάφνης-Υμηττού, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου του για πολλά χρόνια ενώ έχει διατελέσει και Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας.

Κατέρχεται ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού με το Συνδυασμό “Δάφνη-Υμηττός Μαζί”-“Μία πόλη-Ένας στόχος”.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν πολλοί Αρκάδες ενώ πρόκειται για μία κίνηση που φιλοδοξεί να αλλάξει, όπως ειπώθηκε και στην ομιλία από τον κ. Γιαννακούρα τον μικρό δήμο Δάφνης-Υμηττού που έχει δυστυχώς πολλά προβλήματα, τα οποία όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν επιλυθεί.

Για την υποψηφιότητα του κ. Γιαννακούρα μίλησαν ο Κώστας Φίλανδρος -εκδότης της εφημερίδας “Νέα της Μεγαλόπολης”, που έκανε και την παρουσίαση της προεκλογικής εκδήλωσης, ο Πρόεδρος των Ελλήνων Λογοτεχνών Λευτέρης Τζόκας και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δημήτρης Λαγός.

Ο κ. Γιαννακούρας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την συγκινητική τους παρουσία, αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του αναλυτικά και στο τέλος παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού “όλοι μαζί μπορούμε”.

(Διαβάστε και το δελτίο τύπου)

Μήνυμα Νίκης έστειλαν  οι Δαφνιώτες και Υμηττιώτες στο Δημήτρη Γιαννακούρα.

Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου

Σε αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Υμηττού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η πρώτη κεντρική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Δάφνης Υμηττού Δημήτρη Γιαννακούρα με την παράταξη «Δάφνη Υμηττός Μαζί .- Μία πόλη ένας στόχος».

Ο κύριος Γιαννακούρας παρουσία κυριολεκτικά εκατοντάδων συμπολιτών και φίλων οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημαρχείου και του προαύλιου χώρου ,παρακολούθησαν μια ξεχωριστή ομιλία με ανθρώπινη και όχι ξύλινη πολιτική γλώσσα  όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις  ο οποίος  πολλές φορές ξεσήκωσε κυριολεκτικά με παρατεταμένα χειροκροτήματα το πολυπληθές κοινό.

Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός Αρκάς Δημοσιογράφος Κώστας Φίλανδρος ενώ μίλησαν για την προσωπικότητα  του Δημήτρη Γιαννακούρα ο Δημήτρης Λαγός καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων λογοτεχνών Λευτέρης Τζόκας .

Η γενική παρουσία του Δημήτρη Γιαννακούρα και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που συστρατεύονται μαζί του όπως και η παρουσία  εκατοντάδων συμπολιτών και φίλων που τάχθηκαν στο πλευρό του με τη συγκλονιστική παρουσία τους έδωσαν το μήνυμα της Νίκης της παράταξης ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ για τις Δημοτικές εκλογές της 26 ης Μαίου .

(Δελτίο τύπου)

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με την ομιλία του κ. Γιαννακούρα.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Dienstag, 19. März 2019