Πρόγραμμα και διαιτητές της Γ’ Εθνικής (11/12/2016)

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

FotisAlex



Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ το απόγευμα της Κυριακής με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής. Αναλυτικότερα ο Παναρκαδικός που θέλει να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζει στο γήπεδό του την ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας που αντιμετώπισε και την περασμένη Τετάρτη εκτός έδρας για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής (ηττήθηκε 3-1 και αποκλείστηκε). Αναφορικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, διαιτητής στο ματς έχει οριστεί ο κ. Δημήτρης Γιαννόπουλος του συνδέσμου Μεσσηνίας. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν οριστεί οι κ.κ. Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος και Νικόλαος Γκούμας επίσης του συνδέσμου Μεσσηνίας. Τέλος παρατηρητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Σταμάτιος Παναγιωτόπουλος του συνδέσμου Αργολίδας.

Στη Χαλκίδα την ίδια ώρα η Δόξα Μεγαλόπολης αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Μία δύσκολη αναμέτρηση, που ωστόσο βρίσκει τους Αρκάδες σε πολύ καλή κατάσταση και κατ’ επέκταση ικανούς να διεκδικήσουν κάτι καλό από την αναμέτρηση. Αναφορικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση διαιτητής του ματς έχει οριστεί ο κ. Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου του συνδέσμου Πειραιά. Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν οριστεί οι κ.κ. Ιορδάνης Καρακέλες και Παναγιώτης Αλεξόπουλος επίσης του συνδέσμου Πειραιά. Τέλος παρατηρητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου του συνδέσμου Βοιωτίας.

Αναλυτικά λοιπόν έτσι όπως ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνας της 12ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο, έχουν ως εξής:

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Καλύβας, Γεωργακόπουλος-Νούλας (Αχαϊας)

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Ντουμιτρέσκου, Καρακελές-Αλεξόπουλος (Πειραιά)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΘΗΒΑ: Σταυρόπουλος, Ασημακόπουλος-Λιάπης (Ηλείας)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Ζαχαρόπουλος, Βιντστεντζάτος-Νιδριώτης (Ανατολικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής-Αθηνών)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΧΑΪΚΗ: Πόγκας, Δέλχας-Χατζηκαμαγιάννης (Ευβοιας)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Γιαννόπουλος, Αδαμόπουλος-Γκούμας (Μεσσηνιας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Καλογερόπουλος, Βασιλάκης-Τσαλίκης (Αθηνών)

Προηγούμενο άρθροΑ2 Ανδρών: Πρόγραμμα και διαιτητές της 10ης αγωνιστικής
Επόμενο άρθρο“Ασφαιρος” ο Αστέρας, ανίκητος ο Λόπεθ
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5