Πρόγραμμα προβολής ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης (trailers)

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 17:48
Μία εκ των ταινιών που θα προβληθεί είναι η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Φερδινάνδος»

Το πρόγραμμα προβολών ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης για το Μάρτιο-Απρίλιο 2018 έτσι όπως ανακοινώθηκε από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μεγαλόπολης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/3, ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3, ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ», ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 8:00 μ.μ.

Υπόθεση: Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3, ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3, ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3

1. ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: «ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ», ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 5:00 μ.μ.

Υπόθεση: Ο Φερδινάνδος είναι ένας γιγάντιος ταύρος με εξίσου μεγάλη καρδιά, όμως θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος και θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Δείτε το τρέιλερ:

2. ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: «ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠEΘAIΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ», ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 8:00 μ.μ.

Βασισμένη στη συγκινητική αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, το «Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» εξιστορεί την παθιασμένη σχέση ανάμεσα στον Τέρνερ και την εκκεντρική ντίβα του Χόλιγουντ, της δεκαετίας του ’50, Γκλόρια Γκράχαμ («Η Ωραία και το Κτήνος»).

Υπόθεση: Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σύντομα σε μια βαθιά σχέση, με τον Τέρνερ να γίνεται το μοναδικό άτομο στο οποίο εκείνη βρίσκει παρηγοριά και δύναμη κατά τις τραγικές τελευταίες στιγμές της. Σαγηνευτική όσο ποτέ, η Γκράχαμ αφήνεται στον Τέρνερ, δίνοντας την τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/3, ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4 ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΤΑΝΤ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ», ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 5:00 μ.μ.

Υπόθεση: Ο Ταντ, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Σάρα, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Σάρα θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Ταντ θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4, ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4, ΚΥΡΙΑΚΗ 15/4 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ», ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 8:00 μ.μ.

Υπόθεση: Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είναι πρίμα μπαλαρίνα με τέτοια ένταση, που έχει ωθήσει το μυαλό και το σώμα της στα όρια. Είναι αριστοτεχνική στη μάχη της αποπλάνησης και της παραπλάνησης. Όταν της τυχαίνει ένας τραυματισμός που την αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα της, η Ντομίνικα και η μητέρα της αντιμετωπίζουν ένα δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης για να γίνει η νέα στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μίας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Αφού υπομένει τη σαδιστική, διεστραμμένη διαδικασία εκπαίδευσης, αναδύεται ως το πιο επικίνδυνο «Σπουργίτι» που έχει βγάλει ποτέ η υπηρεσία. Η Ντομίνικα, πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

Διάρκεια: 140 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ( Α-18: ακατάλληλη για ανηλίκους. Ο υπεύθυνος της αίθουσας έχει το δικαίωμα να ζητήσει να δει την ταυτότητα του θεατή).

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Πρόεδρος

Μπάζιος Ιωάννης