Πρόσκληση του ΕΟΣ Τρίπολης για το 4ο Skiritida Run

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 13:42

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στο 4ο SKIRITIDA RUN, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα, από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αρκαδίας και από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας.Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας έχει ως στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Όσοι ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή στο αγώνα, μπορείτε να επισκευθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.myrace.gr/event/1331/registrations.html

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ λήγουν στις 19-6-2019. Μην ξεχάσετε στο κουτάκι” που λέει “Αθλητικά Στοιχεία” να συμπληρώσετε το “Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπόλεως”.

Ολόκληρη η προκήρυξη του αγώνα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.myrace.gr/event/1331/registrations.html

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Πληροφορίες αλλά και για τον καλύτερο συντονισμό της συμμετοχής μας, στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), έως την Τέτάρτη 19-6-2019 (7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ.), στο τηλέφωνο 6974934197, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.http://www.eostripolis.gr/

Δελτίο Τύπου