Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι γυναίκες των Δρομέων!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 06:59

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Το τοπικό ντέρμπι της Β’ φάσης του γυναικείου πρωταθλήματος ανάμεσα στην τυπικά «γηπεδούχο» ΓΕΑ και το Σύλλογο Δρομέων διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, με στόχο τη νίκη (ή και τη διαφορά) που θα εξασφάλιζε τον τοπικό τίτλο του φετινού γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο το οποίο ήθελαν και οι δύο ομάδες.Εκ του αποτελέσματος το παιχνίδι αποδείχθηκε ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, δημιούργησε ένα πολύ σημαντικό σερί και έφτασε στην επικράτηση με σκορ 46-54. Η νίκη αυτή διατηρεί αήττητη την ομάδα του Συλλόγου Δρομέων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, της εξασφαλίζει το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τις αποφέρει και το εισιτήριο συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία!

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Τρίπολης.

ΘΕΑΤΕΣ: 60-80.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσιμπούρης – Καραμπάγιας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13 (Α’), 25-25 (Β’), 35-37 (Γ’), 46-54 (Δ’).

ΓΕΑ: Ντρέβου 12, Μανιατά 6(2), Τσουκαλά 15(1), Παρασκευόπουλος 2, Οικονομάκου 4, Σταθακοπούλου, Κοκκώνη, Μπαρμπαγιάννη, Λυγίνου 5(1), Θεοδωράκη, Γκατσιώλη, Σαλαβράκου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ: Στασινού 12(2), Χαμπηλομάτη, Καραγιάννη 1, Αρβανίτη 2, Κουρέτα, Μπαρουξή 22, Αλεξοπούλου, Νασιοπούλου 3(1), Κούρτη, Κωτσιπούλου 8, Τζανή 6.