Προβολές Θερινού Κινηματογράφου από το Δήμο Τρίπολης

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 19:23

Οι προβολές στον Θερινό Κινηματογράφο του Δήμου Τρίπολης αποτελούν γεγονός και το φετινό Καλοκαίρι. Ξεκινούν ουσιαστικά από τις 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 9 Αυγούστου 2022. Όλες οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σχετικά με τις φετινές προβολές Θερινού Κινηματογράφου, αναφέρει:«Πρόλαβε (και) η γενιά μου «τα θερινά τα σινεμά»: Αύρα – Αλέα, οι παλιότεροι Έσπερο – Ρεχ, Αστέρια, Απόλλωνα. Τα νοσταλγούμε σήμερα, τα θυμόμαστε, τα αποζητάμε κάποιες καλοκαιρινές νύχτες. Για τρίτη σεζόν ο Δήμος Τρίπολης προσφέρει – σε μικρούς και μεγάλους και, βέβαια, δωρεάν – στους δημότες του και στους επισκέπτες του, σε όλους, ταινίες επιλεγμένες, κλασικές ή σύγχρονες, βραδιές ονείρων μπροστά στη μεγάλη οθόνη, στο πάρκο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου. Σας περιμένουμε. Ελάτε να αναβιώσουμε και να ζήσουμε στιγμές χαράς, συγκίνησης, κινηματογραφικής απόλαυσης».

«Καλοκαίρι, φίλες και φίλοι, σημαίνει βράδια με καλή παρέα κάτω από το φως του φεγγαριού και το λαμπύρισμα των αστεριών… Σας καλούμε να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε όλοι μαζί με ασφάλεια»,υπογραμμίζει –μεταξύ άλλων- στο μήνυμά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου.

Από την πλευρά της και η Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδια για θέματα Πολιτισμού κα Ελένη Καρούντζου, σε δικό της μήνυμα για τις προβολές Θερινού Κινηματογράφου από το Δήμο Τρίπολης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνδημότισσες και συνδημότες, Φίλες και φίλοι, Ο Δήμος Τρίπολης πιστός στο καθιερωμένο – τα τελευταία τρία

χρόνια – ραντεβού του με τους μικρούς και μεγάλους «σινεφίλ» της πόλης μας, προγραμματίζει και για το φετινό «ελεύθερο» από περιορισμούς καλοκαίρι τις «θερινές Κινηματογραφικές Προβολές» με δωρεάν είσοδο για το κοινό στον προαύλιο χώρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Με τις φετινές προβολές, που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία – εκτός των άλλων – να

προβληματιστούμε αλλά και να μάθουμε παρακολουθώντας δυο εξαιρετικές ταινίες – ντοκιμαντέρ αφιερωμένες στη συμπλήρωση 100 ετών από την καταστροφή της Σμύρνης.

Οι μικροί μας φίλοι, που αναζητούν την ξεκούραση, την ανεμελιά και το γέλιο, θα έχουν κάθε Τρίτη το σταθερό τους ραντεβού με τη διασκέδαση, αρχίζοντας από την Τρίτη 12 Ιουλίου.

Καλοκαίρι, φίλες και φίλοι, σημαίνει βράδια με καλή παρέα κάτω από το φως του φεγγαριού και το λαμπύρισμα των αστεριών…

Σας καλούμε να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε όλοι μαζί με ασφάλεια.».

 

► Μπορεί κανείς να διαβάσει αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών Θερινού Κινηματογράφου, που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης ΕΔΩ.