Ψηφοφορία για το 4ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 19:44

Στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο Τέντας στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί το 4ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η σχετική ψηφοφορία από το φίλαθλο κοινό για την επιλογή των παικτών που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες βρίσκεται από σήμερα σε εξέλιξη. Οι υπόλοιποι 14 παίκτες θα επιλεγούν από τους προπονητές των δύο All Star ομάδων.

Αναλυτικά μέσα από τη σχετική ενημέρωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στοχεύοντας στην Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, θεωρώντας δε, το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, διοργανώνει το 4ο ALL STAR GAME, της Α1’ Κατηγορίας Ανδρών, τη Κυριακή 2 Φεβρουρίου 2020, ώρα 18:00, στο Κ.Δ.Γ. Τέντα Καλαμάτας.Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας Μπάσκετ.

Στα πλαίσια του All Star Game θα διεξαχθεί επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των Κλιμακίων Κορασίδων της Ένωσής μας και διαγωνισμός τριπόντων.

Σας γνωρίζουμε ότι η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game, θα γίνει με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των ALL STAR ομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 ALL STAR ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 12η αγωνιστική (18-19-20/01/2020).

Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (HeadCoach & AssistantCoach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των All Star αθλητών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30/12/2019 ώρα 12η μεσημβρινή και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 20/01/2020 και ώρα 12η μεσημβρινή.».

Τέλος για όσους θέλουν να επιλέξουν μέσω ψηφοφορίας τους δέκα κατά προτίμηση παίκτες (δύο ανά θέση) για τις αρχικές πεντάδες του 4ου All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μπορούν να το κάνουν ΕΔΩ.