Ράπιντ τέστ στην πλατεία Πετρινού- Τι λένε πολίτες για το “κόκκινο” στην Αρκαδία (vid,ph)

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 18:07

Τα αποτελέσματα των τέστ που έγιναν

Μέχρι και την Παρασκευή κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν ράπιντ τέστ στην πλατεία Πετρινού από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.“Δεν έχουμε μυαλό καθόλου.Βάζω και εγώ τον εαυτό του μου σε αυτούς που γυρίζουν” λέει πολίτης- κάτοικος της Τρίπολης που βρέθηκε στην πλατεία Πετρινού για να κάνει, σήμερα, Κυριακή, ράπιντ τέστ, σχολιάζοντάς μας το “κόκκινο” στην Αρκαδία και τα σκληρά περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί μέχρι και τις 8 Μαρτίου στην περιοχή μας.

“Στην Αρκαδία δεν είχαμε πρόβλημα, αλλά τελευταία τα πράγματα δυσκόλεψαν” λέει άλλος κάτοικος της Τρίπολης, λίγο μετά το τέστ στο οποίο υπεβλήθη, θέλοντας να δει αν έχει κορωνοϊό.

Οι περισσότεροι από αυτούς που βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν τέστ και εκφράζουν την ανησυχία τους για τη συνέχεια, ενώ περιμένουν να έρθει η σειρά τους για να κάνουν εμβόλιο, θεωρώντας πως αυτό θα βοηθήσει.

Η προσέλευση του κόσμου στο χώρο που γίνονταν τα τέστ ήταν ικανοποιητική, αν και δεν σχηματίστηκαν οι ουρές άλλων ημερών. Τα τέστ, που είναι δωρεάν θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Να σημειώσουμε πως  Πραγματοποιήθηκαν 162 rapid test και προέκυψαν 4 θετικά (2,63%). Αφορούν σε 2 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 66 έτη. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.