Ράσταβατς: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής» (video)

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 19:18

Ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στους ποδοσφαιριστές Καπίγια και Μπελόκ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο.

Η τοποθέτησή του στη Συνέντευξη Τύπου:«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για μία σκληρή και σημαντική νίκη για εμάς. Επίσης, να την αφιερώσω στον Καπίγια που είναι τραυματίας αλλά και στον Μπελόκ που έγινε πατέρας και έχει μία πανέμορφη κορούλα. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα έχει δύσκολες στιγμές και ευχαριστώ τους φιλάθλους που μας έδωσαν ώθηση για τη νίκη. Ξέραμε την ποιότητα του ΟΦΗ, μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και δώσαμε το κάτι παραπάνω. Επιτύχαμε να έχουμε τη μπάλα, να επιτεθούμε σωστά, να έχουμε τον ρυθμό, να μην μας κλείσει ο ΟΦΗ και με βάση τη στατιστική και τα αισθήματά μου, αξίζαμε τη νίκη 100%. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε μία νίκη στην οποία έπρεπε να παίξουμε δυνατά και στα 90 λεπτά. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του Κυπέλλου την Πέμπτη με την ΑΕΚ».

Για ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση μιας και θα απουσιάσει ο Καπίγια:

«Ο Καπίγια θα λείψει και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Το θέμα όμως είναι ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι τόσο ανοιχτή σε ευκαιρίες όπως αυτή του καλοκαιριού. Αν βρεθεί κάποιος παίκτης ποιοτικός με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε θα το κοιτάξουμε σοβαρά. Δεν είναι εύκολο, όχι μόνο για μας αλλά για όλες τις ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ευκαιρίες για να δείξουν τι αξίζουν. Εμείς χρησιμοποιήσαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Σε αυτό το ρυθμό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για την δουλειά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας:

«Για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι και η αμυντική λειτουργία. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί σ’ αυτό το κομμάτι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Επιθετικά, τώρα ο Αστέρας ήταν από την αρχή καλός. Ένας από τους στόχους ήταν και είναι να εμφανιστούμε καλύτεροι στην άμυνα».