Ράσταβατς: “Η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο” (video)

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 15:47

Ο Σέρβος τεχνικός, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι οι παίκτες του στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι τώρα, για την πορεία μας στη Super League Interwetten. Το πολύ σημαντικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει κι ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μία πολύ καλή πορεία».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Απέναντι στον ΟΦΗ, ο στόχος μας είναι ο ίδιος που έχουμε με κάθε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να προετοιμαστούμε καταλλήλως και προφανώς να κερδίσουμε».

Για το αν μπορεί να διακρίνει βελτίωση του φετινού ΑΣΤΕΡΑ σε σχέση με την περυσινή ομάδα: «Εσείς θα μου πείτε. Πιστεύω όμως πως ναι. Βλέπω καλύτερη εικόνα, καλύτερα αποτελέσματα, η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα το προσεχές διάστημα: «Είναι μια συνεχής πορεία βελτίωσης, επομένως προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να πάμε λίγο ακόμα παραπάνω. Νομίζω, ότι αυτό μας μένει ακόμα να βρούμε».

Τέλος, ο Σέρβος κόουτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνέχεια της σεζόν«Εχω αρκετές γνωριμίες στην Τρίπολη μέχρι τώρα, επομένως το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς».