Το ρόδι, το τσίπουρο και η ξενάγηση Χαρίτση σε περίπτερα της “Πελοπόννησος Expo” (vid)

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 14:17

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε περίπτερα της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO” είχε ο αν.Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, μετά τα εγκαίνια της έκθεσης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, αργά το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.

Η επίσκεψη του κ.Χαρίτση ξεκίνησε από το περίπτερο του Δήμου Τρίπολης, όπου  δοκίμασε χυμό ρόδι, που παράγεται στην Αρκαδία αλλά και τοπικό τσίπουρο από αμπελώνες της Μαντινείας. Επιπλέον ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή για τον Καλλικρατικό Δήμο.Ο κ.Χαρίτσης, ως Μεσσήνιος, επισκέφτηκε και το περίπτερο του Δήμου Καλαμάτας ενώ δεν παρέλειψε να συνομιλήσει και με την Διοίκηση και εργαζομένους της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 στο περίπτερο του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης.

Στη συνέχεια ο υπουργός ξεναγήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου καθώς και από τους άλλους Αντιπεριφερειάρχες της Πελοποννήσου και γεύτηκε το ποτό “Τίποτα”, ένα ποτό-λικέρ που παράγεται μόνο στην Τρίπολη.

Δείτε βίντεο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 από την ξενάγηση του αναπληρωτή Υπουργού Α.Χαρίτση στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO”.