Σ. Παπαδημητρίου στη ΔΡΤ 91.5: “Οι πολίτες πρέπει να γίνουν η ασπίδα της δημόσιας περιουσίας” (ήχος)

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 22:57

Για τα παράπονα πολιτών για σπασμένα μάρμαρα και φρεάτια αλλά και κατεστραμμένες σχάρες στην πλατεία Άρεως μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος» με την Τόνια Μεγρέμη ο αντιδήμαρχος κ.Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Πιο συγκεκριμένα πολίτης έστειλε φωτογραφικό υλικό στη Δημοτική Ραδιοφωνία με «παγίδες» που έχουν δημιουργηθεί στην πλατεία Άρεως λόγω των καταστροφών – κλοπών που παρατηρούνται ολοένα και συχνότερα το τελευταίο διάστημα στα καπάκια φρεατίων.“Υπάρχουν πέραν από τις φυσικές ζημιές που προκαλεί ο χρόνος και πολλές δολιοφθορές σε όλη την πόλη. Για την πλατεία Άρεως γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί επανειλημμένως κάποιοι κλέβουν τα καπάκια των φρεατίων. Δεσμεύομαι πως άμεσα θα υπάρξει σήμανση για να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα, ενώ τα καπάκια στα φρεάτια θα αποκατασταθούν άμεσα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Παπαδημητρίου, ενώ συμπλήρωσε: “Έχουμε καθυστερήσει τις επιδιορθώσεις και όσον αφορά στις πλάκες που έχουν σπάσει, γιατί πρέπει να δούμε, πως θα γίνει η προμήθεια συγκεκριμένων υλικών, για να μην χαλάσει η αισθητική της πλατείας, γιατί δεν υπάρχουν πλάκες που να είχαν περισσέψει από την περίοδο της κατασκευής της πλατείας Άρεως”.

“Θέλουμε οι πολίτες να γίνουν η ασπίδα της δημόσιας περιουσίας και να προχωρούν σε καταγγελίες, όταν βλέπουν κάποιον να προκαλεί φθορές”, τόνισε κλείνοντας ο αντιδήμαρχος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Δήμος έχει στην διάθεση των πολιτών τον τετραψήφιο αριθμό 15181, όπου όποιος το επιθυμεί μπορεί να αναφέρει ζημιές που έχει εντοπίσει.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ.Παπαδημητρίου: