Σ.Παπαδημητρίου στη ΔΡΤ 91,5: “Ο Δήμαρχος δυο χρόνια δεν αναζήτησε άλλη λύση για την ΚΕΔΗΤ” (ήχος)

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 12:22

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος κ.Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Ο κ.Παπαδημητρίου μιλώντας για τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για την ΚΕΔΗΤ, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η δική μου αρνητική ψήφος ήταν σχετικά με την συζήτηση έτσι όπως ξεκίνησε αρχικά. Το θέμα προχτές ήταν να δώσουμε την εντολή στην οικονομική υπηρεσία, ώστε να πάρει προσφορές από εταιρείες ορκωτών λογιστών και σε άλλη συζήτηση θα πάρουμε την απόφαση για την λύση ή μη”, ενώ πρόσθεσε: “Είναι αδιανόητο το κάθε θετικό που γίνεται να το πιστώνεται ο Δήμαρχος και το κάθε αρνητικό η αντιπολίτευση. Ο Δήμαρχος δυο χρόνια δεν αναζήτησε άλλη λύση για την ΚΕΔΗΤ. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα και στις εκλογές”.Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των απλήρωτων εργαζομένων, στην ανησυχία του για το μέλλον τους, αλλά και στους προμηθευτές, στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Παράλληλα δήλωσε: “Δεν δέχομαι να μου λένε, πως κατακλέψαμε την ΚΕΔΗΤ. Εμείς αναγνωρίσαμε το θέμα και με την υπογραφή του αείμνηστου Παυλή πήγαμε στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι”, ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική απόφαση που αφορά στην ΚΕΔΗΤ, αλλά και στα όσα έγιναν επι θητείας Παυλή.

Τέλος δήλωσε, πως δεν μιλάει για κακοδιαχείριση κατα την διάρκεια της θητείας την σημερινής Δημοτική Αρχής, ενώ επανέλαβε, πως καλό θα ήταν να γίνει έλεγχος και πριν το 2011 ( πριν την συγχώνευση και την δημιουργία της ΚΕΔΗΤ)

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: