Σ.Παπαδημητρίου στη ΔΡΤ: “Μας κουνούσαν το δάχτυλο για τις εκδηλώσεις και κάνουν τα ίδια” (ήχος)

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 11:27

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παυλή κ.Σωτήρης Παπαδημητρίου, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ.Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στο θέμα της ΚΕΔΗΤ λέγοντας πως πρέπει να γίνει μια ουσιώδης και σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου ενώ χαρακτήρισε ως επιτακτική ανάγκη την συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής για μια πρώτη ανάλυση. «Πρέπει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Διαισθάνομαι πως υπάρχει πρόταση από την Δημοτική Αρχή που κατευθύνεται στο να κλείσει αυτή η δομή. Πρέπει να το δούμε σοβαρά αυτό γιατί όταν κάτι κλείνει δεν μπορεί να ανοίξει πάλι εύκολα», δήλωσε μεταξύ άλλων.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των συνεχών κρουσμάτων διαρρήξεων. «Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στον φόβο και τρόμο των συμπολιτών μας», υπογράμμισε.

Τέλος αναφέρθηκε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα συζητηθούν σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη. «Μας κουνούσαν το δάχτυλο, πως φέρνουμε τις εκδηλώσεις τελευταία στιγμή και θεωρώ άκομψο που ήρθε έτσι το θέμα στην χτεσινή συνεδρίαση».

Ακούστε την συνέντευξη: