Σ.Βρέντας: Ο Δ.Τρίπολης μπορεί να γίνει Χριστουγεννιάτικος προορισμός (vid)

Τρίτη, 5 Δεκέμβριος 2017 18:18

Χρειάζεται η συνεργασία και η στήριξη της Περιφέρειας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η αντιπολίτευση έχει τη λογική του “χαλάτε λεφτά”…. Εμείς θέλουμε να γίνει η πόλη γνωστή και επισκέψιμη

Ο εθελοντισμός έχει να μας δώσει πολλά

Με το άναμμα του δέντρου, στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν πολλές δράσεις, τη συμμετοχή πάνω από 1000 παιδιών δημοτικών σχολείων της πόλης, επτά θεατρικές παραστάσεις, κάποιες εκ των οποίων θα δοθούν και στο Λεβίδι.

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει το γνωστό τρενάκι, δύο Gala, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το Χριστουγεννιάτικο χωριό με πολλές εκπλήξεις και θεματολογία το “δώρο” και τα συναισθήματα που προκαλεί αυτό, όταν το δίνεις και όταν το λαμβάνεις.

Ακόμα στο άναμμα του δέντρου θα υπάρχει και προσφορά ζεστού κρασιού, μία πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΚ Τρίπολης.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σπύρος Βρέντας στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου σε ερώτηση που του τέθηκε ανέφερε πως η λογική της αντιπολίτευσης είναι του “χαλάτε λεφτά”, ενώ η λογική της δημοτικής αρχής είναι να γίνει γνωστή και επισκέψιμη η πόλη, κάτι που σιγά σιγά επιτυγχάνεται και αυτό φαίνεται από την πληρότητα των ξενοδοχείων που ήδη ανέρχεται στο 80%.

Ο Αντιδήμαρχος επεσήμανε πως στόχος τους είναι γενικότερα ο δήμος Τρίπολης να γίνει τουριστικός προορισμός, αν και η Τρίπολη είναι προορισμός, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα στον τομέα του τουρισμού και σε αυτό απαιτείται και η συνεργασία της Περιφέρειας καθώς και η στήριξή της και, όπως είπε, ο ίδιος δεν έχει καμία αντιπαλότητα και θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με την Περιφέρεια ώστε να προχωρήσουν σε αυτό το θέμα.

Ο κ.Βρέντας αναφέρθηκε επίσης σε κάποιους σχεδιασμούς που έχουν, ως δημοτική αρχή, για την προβολή του δήμου και τόνισε και την σημασία του εθελοντισμού, στο κομμάτι αυτό.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Βρέντα.