«Σάρωσαν» οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης τένις στο Tripolis Open 2019

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 09:58

Με πολλές επιτυχίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ολοκληρώθηκε το τουρνουά Tripolis Open που διοργάνωσε ο ΣΑ Τρίπολης . Σε ένα από τα open που πραγματοποιήθηκε τελευταία στην Τρίπολη και που ο όμιλός μας έχει μακρά παράδοση στις αγωνιστικές επιτυχίες , οι αθλητές μας κατάφεραν να φέρουν 6 διακρίσεις στις κατηγορίες όπου συμμετείχαν. Πιο συγκεκριμένα τρείς 1ες θέσεις, μία 2η και δύο 3ες ήταν ο συνολικός απολογισμός της ομάδας μας.

Στην κατηγορία των γυναικών 35+ η Προδρόμου Άννα κατέλαβε την 1η θέση κερδίζοντας τις Λαζαρίδου , Γιατράκου και Καλόγρη με το απόλυτο 2-0 σετ, σε όλα της τα παιχνίδια, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αδιαμφισβήτητη “δύναμή” της στα open της Πελοποννήσου.Στην κατηγορία των γυναικών 12-34 η Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησε την 2η θέση επικρατώντας των Μπούζου, Καραναγνώστη και Δελή, αλλά χάνοντας στον μεγάλο τελικό από την Κανελλάκη με 1-2 σετ.

Στο ταμπλό των γυναικών cons την 1η θέση κατέλαβε η Βουδούρη Μιλένα επικρατώντας των Ρούμπου, Λαζαρίδου και Μητροπούλου με 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια.

Τέλος στα μικτά διπλά οι επιτυχίες του ομίλου μας τριπλασιάστηκαν, καθώς τρείς αθλητές μας με διαφορετικά ζευγάρια βρέθηκαν μέσα στα ημιτελικά κατακτώντας την 1η και τις δύο 3ες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα η Λαμπροπούλου Σήλια με ζευγάρι τον Γεράρδο Παύλο κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας κατά κράτος όλα τα παιχνίδια με 2-0 σετ, και τα ζευγάρια των Βουδούρη – Καλτεζιώτη καθώς και Κανελλάκη – Παπανικολάου μοιράστηκαν από κοινού τις 3ες θέσεις. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα ήθελαν δημόσια να συγχαρούν του αθλητές τους Προδρόμου, Λαμπροπούλου, Βουδούρη και Παπανικολάου για τις συνεχόμενες αυτές τους επιτυχίες και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια.