ΣΑΤ | Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ε3 κάτω των 14 ετών

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 16:13

Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (ΣΑΤ) την Τετάρτη 23/5/18.

Πρόκειται για το Ενωσιακό τουρνουά Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών. Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 12/5/18 με τους ημιτελικούς και τους τελικούς να έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 13/5/18.Λόγω βροχής, διεκόπησαν οι τελικοί και των 2 κατηγοριών, όπου τελικώς ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 23/5/18.Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν αθλητές των αγωνιστικών μας τμημάτων!Στην κατηγορία των κοριτσιών αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Καλτεζιώτη Ελένη, Μπούζου Ελεάννα και Μητροπούλου Νανά και για τα αγόρια ο Γκουντάνης Βασίλης.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέκτησε η Λαμπροπούλου Σήλια (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), τη δεύτερη θέση η Στράτη Γεωργιάννα (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ) και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι αθλήτριες Ασένοβα και Παπακωνσταντίνου (ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ).

Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κόλλιας Σταύρος (ΑΟΑ ΡΗΓΑΣ), τη δεύτερη θέση ο Τούντας (ΑΟΑ ΡΗΓΑΣ) και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι αθλητές Τζωρτζάτος και Κυριακόπουλος (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ).

ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “TRIPOLIS OPEN 2018” στις εγκαταστάσεις μας από 15 Ιουνίου έως 01 Ιουλίου.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα τουρνουά που έγινε λατρεία!!

(Δελτίο τύπου)