Σάββας Παντελίδης: ”Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου”

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 00:07
Φωτο drt915/Α. Καρδαράς

Επιμέλεια: Δημήτρης ΠαπαθανασόπουλοςΤην εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. ο Σάββας Παντελίδης. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα:

«Νομίζω είναι εύκολος κάποιος να αναλύσει το σημερινό παιχνίδι. Δεν κρατούσαμε την μπάλα και δεν αμυνόμασταν σωστά. Ο Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε δύο γκολ και αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από την στιγμή που δεν μειώσαμε στο δοκάρι χάθηκε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κρατήσω την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θέλω να κρατήσω είναι την αντίδρασή μας μέσα στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Έχουμε πολύ κακές αντιδράσεις στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ κακές αποκρούσεις και, έτσι, ο Π.Α.Ο.Κ. μπόρεσε να βρει πολύ εύκολα δεύτερες επιθέσεις πολύ γρήγορα. Αυτό του έδωσε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα».

Ρωτήθηκε για το ποια είναι καλύτερη ομάδα μεταξύ Π.Α.Ο.Κ., Ολυμπιακού και Α.Ε.Κ.: «Είναι διαφορετικό σημείο που αντιμετωπίσαμε τις τρεις ομάδες. Τον Ολυμπιακό σε κακή περίοδο, την Α.Ε.Κ. μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον Π.Α.Ο.Κ. ξεκούραστο. Δεν μπορώ να βγάλω έτσι συμπεράσματα».

Εάν τον φοβίζει η βαθμολογική θέση του Αστέρα: «Δεν φοβάμαι τίποτα και φυσικά, δεν φοβάμαι και τη βαθμολογία. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

Δημήτρης Παπαθανασόπουλος