Σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη ο Γ. Παπανδρέου για τις ζημιές από την θεομηνία (vids, ph)

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016 20:42

Στην Αρκαδία βρέθηκε ο Πρόεδρος του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών” Γιώργος Παπανδρέου αργά το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου. Η επίσκεψη του κ. Παπανδρέου αφορούσε στις πρόσφατες καταστροφές που υπέστη η περιοχή της Μεγαλόπολης και του Δ. Τρίπολης από την θεομηνία.

Αρχικά ο κ.Παπανδρέου με στελέχη του κόμματός του συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο και συνομίλησε μαζί του για τις ζημιές που υπέστη η περιοχή από τη σφοδρή κακοκαιρία.Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, στο Δημαρχείο της πόλης, και είχε μαζί του συζήτηση για περίπου μία ώρα, τόσο για τις ζημιές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες και για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στους καλλιεργητές, αλλά και για άλλα θέματα, όπως οι αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’Βαθμού, η έλλειψη πόρων αλλά και οι αλλαγές που πρέπει να επέλθουν στον “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” αφού πολλά θέματα που έπρεπε να διαχειρίζονται οι δήμαρχοι έχουν δοθεί στις αιρετές περιφέρειες.

Στη συζήτηση τέθηκαν και θέματα όπως η γραφειοκρατία, η διαχείριση των απορριμμάτων και θέματα περιβαλλοντικών και λοιπών αδειοδοτήσεων.

Ο κ.Παπανδρέου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για τις ζημιές και γενικότερα για τη λειτουργία του δήμου ενώ δέχθηκε με χαρά τα δύο βιβλία που του πρόσφερε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο ΠΣ Αρκαδίας Θοδωρής Ντάνος, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις περασμένες εκλογές, ο Δημήτρης Μπερτζελέτος, μέλος του κόμματος στην Αρκαδία ενώ στη συζήτηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, ο ΔΣ Γιώργος Αδαμόπουλος ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος.

Στη συνέχεια ο κ.Παπανδρέου πραγματοποίησε ομιλία σε μέλη και φίλους του κόμματος του στο ξενοδοχείο “Μαίναλο”.

Δείτε βίντεο από την συνάντηση του κ. Γ. Παπανδρέου με τον δήμαρχο Τρίπολης, τις δηλώσεις που έκανε ο Γ. Παπανδρέου στην Τρίπολη για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, την ομιλία του σε στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ και φωτογραφίες  από τη συνάντηση με τους Δημάρχους Τρίπολης και Μεγαλόπολης και από τη συνάντηση στο ξενοδοχείο MAINALON στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης, με στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ από την περιφέρεια Πελοποννήσου.