Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού από το φροντιστήριο ΠΡΟΟΔΟΣ

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021 10:08

Το Φροντιστήριο Β/θμιας Εκπ/σης «ΠΡΟΟΔΟΣ», στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων, διοργανώνει δωρεάν WEBINAR επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο: «ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ» σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr) και ομιλητή τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Καριέρας και ιδρυτή της.

Το βιωματικό webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

 Οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)

 Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας

 Ποιες αλλαγές φέρνει η πανδημία στην επιλογή σπουδών

 Έξυπνες επιλογές ανά επιστημονικό πεδίο

 Κρυφές λεπτομέρειες του μηχανογραφικού (ειδικά μαθήματα, μετεγγραφές, παθήσεις)

Κατά τη διάρκεια του webinar, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Πανελλήνιες, τις σχολές και τα επαγγέλματα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom το Σάββατο 08/05/2021, στις 11:00 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οδηγίες σύνδεσης, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2710-234.434.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αυτόματα τις οδηγίες σύνδεσης για το zoom, θα πρέπει να συμπληρώσουν την πολύ απλή φόρμα (google form) που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/WY4gjY4tVLFyhsLJ9