Σέρβου | Τιμήθηκε η Γορτύνια ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας Χρυσούλα Ζαχαροπούλου

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 12:21

Σε μία λιτή εκδήλωση, την Παρασκευή 16 Αυγούστου, και στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Σερβαίων Γορτυνίας τιμήθηκε με πλακέτα η Σερβαία ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας, γιατρός γυναικολόγος Χρυσούλα Ζαχαροπούλου και έγινε ειδική μνεία στο πολύπλευρο έργο της.

Όταν εξελέγη Ευρωβουλευτής, το Μάιο του 2019,  η κα. Ζαχαροπούλου,  ο Σύνδεσμος Σερβαίων είχε αναρτήσει τα ακόλουθα στην σελίδα του Συνδέσμου:“Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε πως η κόρη του πατριώτη Νίκου Ζαχαρόπουλου, ιατρός Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, εξελέγη ευρωβουλευτής Γαλλίας, με το κόμμα του προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν.

Οι πατριώτες εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Χρυσούλα και της εύχονται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα . Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς της, να την χαίρονται.

Ο Νίκος Ζαχαρόπουλος δημοσίευσε για την επιτυχία της κόρης του, το παρακάτω κείμενο, στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που μπορεί, η Ελλάδα που προοδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. 
-Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, μια μεγάλη Ελληνίδα, μια μεγάλη Ευρωπαία στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πολιτικά σαλόνια.
-Η Χρυσούλα εξελέγη πρόσφατα Ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας με το κόμμα του προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, «La Republique en Marche «Η Δημοκρατία μετά», μας συγκίνησε και μας γέμισε με χαρά και αισιοδοξία. 


-Η πατρίδα μας η Ελλάδα, ο τόπος καταγωγ
ής της, ο Δήμος Σικυωνίων, πολλά θα ωφεληθούν από τη παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στις Βρυξέλες.
-Η δύναμη της γενιάς της κόρης μου Χρυσούλας Ζαχαροπούλου και των άλλων παιδιών μας που προοδεύουν στη ζωή τους, εντός και εκτός των συνόρων της Χώρας και εμείς τα καμαρώνουμε.
-Τιμάνε τους αγώνες τους, την οικογένεια, τον τόπο καταγωγής τους, τιμάνε και σηκώνουνε στη πλάτη τους την πατρίδα μας, την Ελλάδα.
-Έχουν την μεγάλη μας αγάπη και φυσικά τις πατρικές μας ευχές να είναι όλα τους χαρούμενα και ευτυχισμένα και να προοδεύουν στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα.

.

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ 2
Στην φωτογραφία η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου με τον πρόεδρο Μακρόν.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΑΤΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

 

(ΧΙΜ)