Σφοδρή κακοκαιρία στη Λακωνία – Απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα (ήχος)

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 23:53
Φώτο αρχείου από κακοκαιρία στους Μολάους

Σφοδρή κακοκαιρία με έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση σημειώνεται στην νότια Λακωνία, με την νύχτα να είναι μακρά και δύσκολη.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντία Τζανετέα, κλειστός είναι ο δρόμος από Απιδιά προς Άγιο Δημήτριο.Απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία πέντε άτομα από τα αυτοκίνητά τους και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο από Μακρυνάρα προς Μολάους.

Νωρίτερα, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξα την περιοχή του δήμου Ευρώτα και έκλεισε ο δρόμος από Αστέρι προς Γλυκόβρυση και ο εθνικός δρόμος Σκάλας – Μονεμβασιάς, από τη Μακρυνάρα μέχρι τη γέφυρα της Απιδιάς. Οι οδηγοί που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να υπακούουν στις οδηγίες της Τροχαία

Συνεργεία της Περιφέρειας, των Δήμων και των εμπλεκομένων υπηρεσιών βρίσκονται επί ποδός, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, με απόφαση του δημάρχου Ευρώτα, Ιωάννη Γρυπιώτη, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ευρώτα (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και–Λύκεια), θα παραμείνουν κλειστές αύριο Παρασκευή, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Στην πρωϊνή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, ”Επί της Ουσίας”, μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα.

Ακούστε το ηχητικό: