Σφοδρή καταιγίδα “έπνιξε” την Αττική – Βούλιαξαν αυτοκίνητα σε υπαίθριο πάρκινγκ!

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 19:43

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει αυτή την ώρα τα βόρεια προάστια της Αττικής. Η ισχυρή καταιγίδα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα ενώ τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει ακόμη και αυτοκίνητα στο Μαρούσι, στην οδό Κονίτσης.

Εικόνες “σοκ” από το Μαρούσι – Αυτοκίνητα “βυθίστηκαν” σε υπαίθριο πάρκινγκΗ σφοδρή καταιγίδα που έπληξε αργά το μεσημέρι αρκετές περιοχές της Αττικής προκάλεσε σημαντικά προβλήματα, καθώς η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ καταγράφονται κυκλοφοριακά προβλήματα κυρίως στα βόρεια προάστια. Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά, δεκάδες αυτοκίνητα “βυθίστηκαν” σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Πλημμύρισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στη Νέα Ερυθραία, με αποτέλεσμα στα συγκεκριμένα σημεία να διακοπεί η κυκλοφορία.

Έκκληση Καραμέρου μέσω Realfm: Οι πεζοί να μην κυκλοφορούν στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης

Έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και την Κονίτσης , λόγω της έντονης βροχόπτωσης απηύθυνε μέσω Realfm 97,8 ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» είπε και πρόσθεσε:

«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους».

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί 120 κλήσεις προκειμένου να επέμβει και να βοηθήσει πολίτες.

Χείμαρρος” η Εθνική Οδός στο ύψος της Λυκόβρυσης

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λυκόβρυσης. Όπως αναφέρει αναγνώστης του enikos.gr τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα εδώ και αρκετή ώρα, καθώς ο δρόμος έχει μετατραπεί σε “χείμαρρο”, λόγω της ισχυρής καταιγίδας.

Πηγή: enikos.gr