Shock Price 2018 | Ένα εντυπωσιακό εκπτωτικό και πολιτιστικό γεγονός (ph&vid)

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 14:33

Μια πόλη γεμάτη κόσμο, μουσική και πολύ ενέργεια ήταν χθες το βράδυ, 29 Αυγούστου, η πόλη της Τρίπολης. Η καλοκαιρινή Shock Price βραδιά για το 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντικότατη συμμετοχή από τον κόσμο της πόλης. Μετά το απόγευμα οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και επισκέπτες κάθε ηλικίας κατέκλεισαν τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους. Η χθεσινή εκπτωτική βραδιά που πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη όλων των επαγγελματικών φορέων της περιοχής και τη σημαντική υποστήριξη του Δήμου φάνηκε να ανταπεξήλθε των προσδοκιών.

Από νωρίς το απόγευμα, μέχρι και αργά το βράδυ, το κέντρο της πόλης αποτελούσε ένα κινητό και μουσικό δρώμενο που απλωνόταν και διασκέδαζε τον κόσμο που έκανε βόλτες και ψώνια μέσα σε ένα οργανωμένο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός.  Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα καταστήματα της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φορέων να προσφέρουν πραγματικά συμφέρουσες εκπτώσεις, γεγονός που εκτιμήθηκε και από το αγοραστικό κοινό.Πιο συγκεκριμένα, στη χθεσινή νύχτα προσφορών την τιμητική τους φάνηκε να έχουν τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης. Η χθεσινή διοργάνωση ήταν, επίσης, ενισχυτική για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Τα καταστήματα της πόλης γέμισαν από κόσμο που συνδύασε ψώνια και διασκέδαση, ενώ δεν ήταν λίγα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που κατέθεσαν προσφορές και συμμετείχαν δίκαια στην προσπάθεια που καταβλήθηκε χθες από επιχειρηματίες και φορείς.

Με την καταπληκτική συνοδεία πολύ καλά προετοιμασμένων και ταλαντούχων συγκροτημάτων διασκέδασε ο κόσμος που βρέθηκε χθες στην πόλη. Μια διαφορετική μουσική σκηνή ήταν στημένη σε κάθε γωνιά, σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο ακόμα και για τα πιο απαιτητικά και διαφορετικά γούστα.

Επιπλέον έντονη και ανεβαστική αύρα, στη χθεσινή εκδήλωση, πρόσδωσαν χορευτικά συγκροτήματα και γυμναστήρια από την πόλη. Ο κόσμος απόλαυσε παραδοσιακούς, εξωτικούς χορούς και υπέροχες χορογραφίες από πολύ ταλαντούχους χορευτές.

Ωστόσο, το κυριότερο ερώτημα της βραδιάς παραμένει αν η διάχυτη ξεσηκωτική διάθεση και ενέργεια μεταφράστηκε σε κέδρος στα ταμεία των καταστημάτων. Σε μια πρώτη εκτίμηση, επιχειρηματίες από την πόλη σημείωσαν ότι ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, η ωφέλεια της διοργάνωσης είναι αναμφισβήτητη και χρήσιμη για μια αμφότερη επικερδή σχέση με τους καταναλωτές.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εκπρόσωποι όλων των φορέων της διοργάνωσης δήλωσαν ευχαριστημένοι με τη συμμετοχικότητα, όσο και με την επίτευξη της δημιουργίας του απαραίτητου κλίματος.

Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Παυλής, δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της διοργάνωσης και προανήγγειλε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις αντάξιες της πόλης με σκοπό την πολιτιστική και εμπορική της αναβάθμιση. Επιπρόσθετα, οι εκπρόσωποι όλων των φορέων συνέκλιναν στην άποψη, ότι, όταν συνεργάζονται αρμονικά οι αρμόδιοι, πολύ ελπιδοφόρα πράγματα μπορούν να συμβούν στην πόλη. Ο κ. Μαντάς, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες για την ανταπόκριση στο κάλεσμα των διοργανωτών, ενώ ο κ. Μαρινάκος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας, επεσήμανε την έλευση και παραμονή επισκεπτών στην πόλη λόγω της εκπτωτικής νύχτας. Επίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Βρέντας, ο Προεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Μπουντρούκας, ο κ. Θεοδωρόπουλος Πρόεδρος του ΟΕΒΑ, κ. Κατσικερός Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, έστειλαν το μήνυμα τους ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντας και ευχόμενοι να είναι αποδοτική για τα καταστήματα η βραδιά Shock Price.

Φωτογραφίες Φώτης Αλεξόπουλος

Ρεπορτάζ και βίντεο Ραφαέλλα Μανέλη

ΝΥΧΤΑ SHOCK PRICE 2018 - 29/08/2018