Συγχαρητήρια από το “Παλλάδιον” στον Παναρκαδικό!

Τρίτη, 2 Απρίλιος 2019 19:05
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Η Διεύθυνση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συγχαίρει δημόσια την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Γ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι επίσημος χορηγός του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της Τρίπολης σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο που τίποτα δεν ήταν αυτονόητο για το μέλλον του Συλλόγου.

Στην αρχή της φετινής χρονιάς το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πήρε την απόφαση να γίνει βασικός χορηγός της ομάδας και σε συμφωνία με τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. το σήμα του Κέντρου Αποκατάστασης μπήκε σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ανέλαβε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την αποθεραπεία όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αξιοποιώντας την έμπειρη ιατρική και θεραπευτική ομάδα που διαθέτει καθώς και την κρυοθεραπεία (  στους -110 βαθμούς Κελσίου ) και την υδροθεραπεία στις πισίνες του Κέντρου.

Με αφορμή την επίτευξη του στόχου της παραμονής της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:” Η φετινή συγκινητική προσπάθεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. στέλνει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή. Η επιτυχία της ομάδας της Τρίπολης ήταν το αποτέλεσμα μιας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας που έγινε από ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να στείλω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης. Εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου”.