Συγχαρητήρια Γιαννόπουλου για την εκλογή του Παναγιώτη Μέγα ως Προέδρου Ιατρικής Σχολής

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 09:37

O Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος, πρ. Δήμαρχος Γορτυνίας, επικεφαλής της παράταξης “Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών”, με δελτίο τύπου, συγχαίρει  τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας, Παναγιώτη Μέγα, για την εκλογή του ως Προέδρου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ εκλογή του γορτύνιου καθηγητή Παναγιώτη Μέγα ως Προέδρου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Αρκαδία, την Γορτυνία και την Βυτίνα, αλλά και για όσους έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε μαζί του.

Ως Δήμαρχος του Δήμου Γορτυνίας και συναγωνιστές στην δημοτική μας παράταξη, βρέθηκα δύο φορές στην ευχάριστη θέση να τον προτείνω για το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, το οποίο κόσμησε με την θητεία του.

Για εμάς που γνωρίζουμε τον Παναγιώτη Μέγα όχι μόνο ως λαμπρό επιστήμονα και αυθεντία στο αντικείμενό του, αλλά και ως άνθρωπο, αποτελεσματικό, δημοκρατικό, με ενδιαφέρον για τα κοινά, για τους συνανθρώπους του και για τον τόπο του, η επιτυχία του είναι δεδομένη.

Συγχαρητήρια Γιατρέ!

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος

πρ. Δήμαρχος Γορτυνίας

Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών