Συγχαρητήριες ανακοινώσεις Νίκου Τσιαμούλου σε Φαρφαρά και Κοκκάλα

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 21:33

Με ανακοινώσεις που εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα», κ. Νίκος Τσιαμούλος, συνεχάρη την αθλήτρια ποδηλασίας Κωνσταντίνα Φαρφαρά και τον αθλητή του Τάε Κβον Ντο ITF, Παναγιώτης Κοκκάλας για τις πρόσφατες διακρίσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Νίκου Τσιαμούλου, αναφέρει:«Συνεχίζετε να μας κάνατε περήφανους!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» και ο επικεφαλής της Νίκος Τσιαμούλος συγχαίρουν τους αθλητές μας Παναγιώτη Κοκκάλα και Κωνσταντίνα Φαρφαρά για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο και στο International Meeting ποδηλασίας αντίστοιχα.

Νέα σπουδαία διάκριση για τον συμπατριώτη μας Παναγιώτη Κοκκάλα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF στην Κροατία, καθώς κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο!

Η αθλήτρια της Α.Ε.Κ. Τρίπολης Κωνσταντίνα Φαρφαρά μετά την πρώτη θέση στο όμνιουμ την Τρίτη στο εθνικό πρωτάθλημα του Ισραήλ, την Παρασκευή κατέκτησε στην ίδια διοργάνωση 2 αργυρά μετάλλια. Το Σάββατο στο Tel Aviv UCI Ιnternational Μeeting κατέκτησε μια πρώτη και δύο δεύτερες θέσεις!

Ευχόμαστε ολόψυχα στους δυο Αρκάδες αθλητές να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων και να έχουν υγεία και ευτυχία στη ζωή τους.

Νίκος Τσιαμούλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης».