Συγκέντρωση προμηθειών για τον Έβρο

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 12:28
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Μετά από έκκληση του Συλλόγου Εστιατόρων Αλεξανδρούπολης στην προσπάθεια που γίνεται για συγκέντρωση προμηθειών για τη διάθεσή τους στα σώματα ασφαλείας, τις ένοπλες δυνάμεις και όσους συνδράμουν διαφυλάττοντας κλειστά τα σύνορα της χώρας στον Έβρο, υπήρξε άμεση ανταπόκριση και πρωτοβουλία του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας.



Έτσι μετά από ανακοίνωση του Προέδρου και του ΔΣ του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας, έχει ξεκινήσει δράση με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών, όπως μάσκες, αντισηπτικά μαντηλάκια ή τζελ-σταγόνες, πετσέτες προσώπου για τα δακρυγόνα και χειρουργικά γάντια. Σ’ αυτή την δράση συμμετείχε σήμερα το πρωί και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και του τοπικού τμήματος Τρίπολης, ανοίγοντας τα εντευκτήριά του για όποιον επιθυμούσε να προσφέρει κάποια από τα παραπάνω είδη. Σημειώνεται ότι στις λίγες ώρες που έμειναν ανοικτά τα εντευκτήρια συγκεντρώθηκε ένας αξιόλογο αριθμός ειδών που στη συνέχεια θα διατεθούν στα σημεία συλλογής, έτσι ώστε τις επόμενες μέρες να αποσταλούν στον Έβρο.

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Σημειώνεται τέλος ότι παραπάνω είδη μπορεί κανείς να προσφέρει μέχρι και αύριο Πέμπτη, αφήνοντας τα στο κατάστημα “Are You Hungry” επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 45. Όλα τα είδη είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν για τα σύνορα την Παρασκευή.