Συγκλονισμένη η Καίτη Φίνου από το θαύμα της Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα Μεγ/λης (vid)

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 12:21

Για μεγαλειώδες θαύμα έκανε λόγο η Καίτη Φίνου μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook κατά την επίσκεψή της στο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Μεγαλόπολη.

Η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Φίνου, επισκέφθηκε εχθές το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας και εντυπωσιάστηκε από το θαυμαστό γεγονός που αντίκρισε εκεί. Δεκαεφτά μεγάλα δέντρα ξεπηδούν από την στέγη ενός μικρού πέτρινου ναϊδρίου στην Αγία Θεοδώρα Βάστα, την ώρα που από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού.Η Καίτη Φίνου δήλωσε εντυπωσιασμένη από το φαινόμενο και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Μάλιστα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο σεβασμό δεν θέλησε να μπει μέσα στο ναό με την κάμερα του κινητού της ανοικτή και αρκέστηκε στην λήψη εικόνων από το εξωτερικό του ναού.

Οι επιστήμονες που έχουν κληθεί το θεωρούν κυριολεκτικά θαυμαστό και υπερφυσικό φαινόμενο. Το προσκύνημα δεν έχει μόνο Έλληνες επισκέπτες αλλά προκαλεί το ενδιαφέρον και των ξένων επισκεπτών. Ανάμεσά τους βέβαια, θα συναντήσει κανείς και δύσπιστους προσκυνητές που προσπαθούν να βρουν τη λύση ανάμεσα στις πέτρες του κτίσματος, χωρίς όμως τελικά να μπορούν να ερμηνεύσουν το γεγονός.

Το εκκλησάκι γιορτάζει στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται το εκκλησάκι όλο το χρόνο για να προσκυνήσουν και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα.

Ένα ανεξήγητο θαύμα της φύσης που κυριαρχεί στο γαλήνιο αυτό τοπίο. Όσο εντυπωσιακή είναι η εικόνα του μικρού Ναού της Αγίας Θεοδώρας, άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι η ιστορία της ζωής της.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Καίτη Φίνου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Posted by Καίτη Φίνου on Sonntag, 12. November 2017

πηγή: dogma.gr