«Συλλεκτικός» ο Παναρκαδικός για το 2017!

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 14:03

Στην έκδοση ενός συλλεκτικού ημερολογίου για το 2017 προχώρησε η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο., με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου (1927 – 2017).

panarkadikos1 panarkadikos2Tο ημερολόγιο αυτό αποτελείται από 36 σπάνιες φωτογραφίες (υπάρχουν τρεις σε κάθε μήνα του έτους) από το 1940 μέχρι το 1993 και στόχο έχει να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι φίλαθλοι της ομάδας, την ένδοξη ιστορία του Παναρκαδικού.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που συνεργάστηκαν γι αυτή την έκδοση (ιδιαίτερα ευχαριστεί το Τζίμη Σίδερη για τις φωτογραφίες που παραχώρησε αφιλοκερδώς), ευχαριστεί όμως και τιμά όσους φόρεσαν όλα αυτά τα 90 χρόνια την ιστορική φανέλα του Συλλόγου, κρατώντας ζωντανή μέχρι σήμερα την “ιδέα” του Παναρκαδικού μας.

panarkadikos3 panarkadikos4

Όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί το συλλεκτικό ημερολόγιο του Παναρκαδικού για το 2017, θα πρέπει να απευθυνθεί στα μέλη της Διοίκησης.

Αγοράζοντας ένα ημερολόγιο του Παναρκαδικού, βοηθάτε οικονομικά την ομάδα και βάζετε στο σπίτι σας τη λαμπρή ιστορία του Συλλόγου της Τρίπολης. Αυτό το ημερολόγιο δεν θα πρέπει να λείψει από κανένα Τριπολιτσιώτικο σπίτι.