Σύλληψη 26χρονου στην Αργολίδα για κλοπή

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 12:01

Συνελήφθη, χθες (14.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, 26χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ επιπλέον, εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα Σύλληψης και έξι (6) καταδικαστικά έγγραφα.Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω προχθές (13.10.2019), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή και της αφαίρεσε χρυσαφικό.

Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των Τμημάτων Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε στην ίδια τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών και συνελήφθη.

Επιπλέον, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν:

  • Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας,
  • Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη,
  • απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και
  • πέντε (5) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη βία και υπεξαίρεση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης προέκυψε ότι ο 26χρονος προμήθευσε έναν 44χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, το χρυσαφικό που είχε αφαιρέσει από την ηλικιωμένη. Ο  44χρονος εντοπίσθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς και συνελήφθη  σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών.