Σύλληψη για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα…

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 20:03

ΛΑΚΩΝΙΑ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ (1) ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝΣυνελήφθη, χθες (22-9-2011) το απόγευμα, στην Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ένας (01) ημεδαπός ηλικίας 31 ετών, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική επιχείρηση και έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, κατελήφθη ο 31χρονος να έχει στην κατοχή του:

  • Μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 2 γραμμαρίων.
  • Είκοσι τρία (23) ναρκωτικά χάπια ολόκληρα και δεκατέσσερα (14) μισά ναρκωτικά χάπια,

τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑ (1) ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 250.000 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιριών που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων.

Συνελήφθη, σήμερα (23-9-2011) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Ε.Ο Πύλου – Ασπροχώματος, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και περί κώδικα των Νόμων Φορολογίας Καπνού.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 35χρονος και αφού το ακινητοποίησαν, πραγματοποίησαν έλεγχο, κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πεντακόσια (500) χαρτοκιβώτια, τα οποία το καθένα, περιείχε πενήντα (50) κούτες των δέκα (10) πακέτων τσιγάρων, διαφόρων εταιριών που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ ενημερώθηκε και το Τελωνείο Καλαμάτας, για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.