Σύλληψη για σεξουαλική κακοποίηση…

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 21:45

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς και την κακοποίηση του 60χρονου σύνοικου της.Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Κορίνθου.

Συνελήφθη, την Τρίτη (26-9-2011) νωρίς το πρωί στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας 77χρονης γυναίκας, καθώς και την κακοποίηση ενός (1) 60χρονου με τους οποίους διατηρεί συγγενική σχέση.

Ειδικότερα, την Τρίτη (26-9-2011) νωρίς το πρωί, καταγγέλθηκε από συγγενικό πρόσωπο, στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ότι ο 61χρονος συλληφθείς, αφού μπήκε σε σπίτι όπου κατοικούσαν δύο ημεδαποί, ένας 60χρονος και μια 77χρονη τους κακοποίησε, τους απείλησε, ενώ στη συνέχεια ανάγκασε την 77χρονη να έρθει σε συνουσία μαζί του. Οι δύο κακοποιημένοι, για λόγους υγείας, δεν είναι σε θέση να καταθέσουν.

Ο 61χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες που αφορούν τον βιασμό και την ενδοοικογενειακή βία, ενώ σε βάρος
του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.