Συλλήψεις στην Αρκαδία για ναρκωτικά

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 13:12

Συνελήφθη, προχθές (29.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν τρίφτης και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε αύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1- μέτρου, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστά, περίπου.Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες (30.7.2021) και σήμερα (31.7.2021), σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 38 ετών και 30χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους -13,6- και -12,4- γραμμαρίων, αντίστοιχα, μανιτάρια ψιλοκιβύνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -6,1- γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.