Σύλλογος Λογιστών Άργους: Διαμαρτυρία και αποχή των λογιστών-φοροτεχνικών

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 15:37

Ανακοίνωση για τη διαμαρτυρία και αποχή των λογιστών-φοροτεχνικών από τον Σύλλογο Λογιστών Αργους.

Η ανακοίνωση:Ως λογιστές-φοροτεχνικοί όλο το προηγούμενο διάστημα με κίνδυνο την υγεία την δική μας και των οικογενειών μας, επωμιστήκαμε όλο το βάρος των φορολογικών, ασφαλιστικών και όχι μόνο αλλαγών για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλοι οι συνάδελφοι με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες της πανδημίας. Μελετώντας συνεχώς νέες εγκυκλίους και εφαρμοστικούς νόμους με ασάφειες, ερχόμενοι αντιμέτωποι με  νέες πλατφόρμες γεμάτες ελλείψεις , κατάφεραν και εξυπηρέτησαν το σύνολο των πολιτών, κρατώντας όρθια την οικονομία και την κοινωνία.

Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται μέχρι και  σήμερα, με περεταίρω επιβάρυνση των συναδέλφων με επιπλέον δηλωτικές υποχρεώσεις σε ασφυκτικές ημερομηνίες ,την στιγμή που τρέχει η διεκπεραίωση των φορολογικών δηλώσεων, και με ένα TAXISnet που τις μισές μέρες δεν λειτουργεί.

Το ποτήρι ξεχείλισε. Η κατάσταση αυτή έχει εξουθενώσει σωματικά και ψυχικά όλους τους συναδέλφους και βλέποντας ότι τα αιτήματα και οι διαμαρτυρίες μας όλο τον προηγούμενο καιρό δεν εισακούγονται, αποφασίζουμε και καλούμε τα μέλη και τους συνάδελφους μας σε 24ωρη αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020. Η αξιοπρέπεια του κλάδου μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΡΓΟΥΣ