Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Αρκαδίας | Κοπή πίτας, γλέντι και βραβεύσεις σε Παυλή-Ρουμελιώτη (vid,ph)

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 10:58

Τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ζήση Ζιαράγκαλη ο Δήμαρχος Τρίπολης Δ.Παυλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γ. Ρουμελιώτης για τη συνεχή βοήθεια και προσφορά τους στο Σύλλογο Βορειοηπειρωτών “Η Αναγέννηση”

Ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Β.Χαρμπή και η αναφορά του σε “ανδρείκελα” πολιτικούςΤην ετήσια εκδήλωσή του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Αρκαδίας “Η Αναγέννηση” σε εξοχικό κέντρο της Τρίπολης. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου, είχε κοπή πίτας για το 2019, γλέντι μέχρι πρωίας με ηπειρώτικα τραγούδια, κέφι, χορό, αλλά και βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν στηρίξει το Σύλλογο και έχουν προσφέρει σε αυτόν.

Μεταξύ των ανθρώπων που βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, που αιφνιδιάστηκαν από την βράβευση, αλλά ευχαρίστησαν το Σύλλογο και δήλωσαν αρωγοί και στην συνέχεια.

Να αναφέρουμε πως εντύπωση προκάλεσε ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Βασίλη Χαρμπή, ο οποίος είχε αναφορές στον θάνατο του Κατσίφα αλλά και σε “ανδρείκελα” πολιτικούς, εξηγώντας όμως πως δεν εννοεί κάποιους από τους παρόντες.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσε και ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, επίσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γ.Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Γιώργος Καρώνης καθώς επίσης και ο υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Το κέφι αμείωτο μέχρι το πρωί, με τους τραγουδιστές να βρίσκονται σχεδόν όλη την ώρα με τους χορευτές, ενώ ξεχωριστός ήταν ο χορός του βορειοηπειρώτη ιερέα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο με δηλώσεις, χαιρετισμούς, χορούς και τις βραβεύσεις.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Sonntag, 10. März 2019