Σημαντικό διπλό για τις γυναίκες του ΑΣΠΕΤ στην Πύλο

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 11:09

Με νίκη πέρασε χθες από την Πύλο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 0-3  σετ σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Τρίπολης  έπαιξε εντυπωσιακό βόλεϊ κυρίως στα 2 πρώτα σετ . Είχε  πλουραλισμό στην επίθεση, η άμυνα ήταν αποτελεσματική ενώ το μπλοκ λειτούργησε άψογα.

Έτσι η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να πάρει τα δυο πρώτα σετ με 17-25 και 14-25,  αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ η Πύλος προσπάθησε να αντιδράσει η οποία προηγήθηκε 11-10,  12-11 και 14-13 επωφελούμενη και από την λάθη των κοριτσιών του ΑΣΠΕΤ τα οποία πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί.Από εκείνο το σημείο ο ΑΣΠΕΤ αντέδρασε και προηγήθηκε 16-17, 18-21,και  19-22. Εκεί πάλι τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ έδειξαν ολιγωρία και μειωμένη συγκέντρωση για να έρθει η Πύλος να ισοφαρίσει 23-23 και να προηγηθεί 25-24 έχοντας set ball. Σε εκείνο το σημείο, και μετά το ταιμάουτ που πήρε η ομάδα της Τρίπολης τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ πήραν την κρίσιμη αλλαγή ισοφαρίζοντας σε 25 όλα .Από και πέρα ο ΑΣΠΕΤ δεν έχασε την ευκαιρία και με δυο άμυνες και δυο κερδισμένες πρώτες επιθέσεις κατάφερε να επικρατήσει στο σετ με 25-27 παίρνοντας μια καθαρή νίκη που τον κρατά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ν.Ο.Κ Ποσειδών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα κορίτσια και αυτά που ανήκουν στις παγκορασίδες πήραν συμμετοχή σε αυτή την αναμέτρηση.

Ν.Ο ΠΥΛΟΥ: (Σαρμάς Κων/νος)ΛΙΓΓΡΗ ΔΗΛΕ, ΠΟΠΟΡΗ, ΚΑΣΤΟΡΑ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΚΟΥΚΟΥ, ΚΑΛΔΗ,ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΡΕΛΛΑ, ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ, ΚΟΝΤΟΓΟΝΗ.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΙΚΑ , ΣΙΑΝΝΑ ΖΑΒΟΥ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.