Συνάντηση αθλητικών σωματείων με τον Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη (pics/video)

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 03:42

Τα προβλήματα των σωματείων του νομού αναδείχθηκαν στη συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με κεντρικό καλεσμένο τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη.

Εκπρόσωποι συλλόγων από ένα ευρύ φάσμα του αθλητισμού ανέλυσαν τους προβληματισμούς, την οικονομική στενότητα, την έλλειψη γηπέδων και πολλά άλλα, ενώ έκαναν προτάσεις παρουσιάζοντας τους σχεδιασμούς των επόμενων μηνών και ετών.Μεταξύ άλλων μίλησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης, Σταύρος Κουκάκης, ο  Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Σταύρος Τσαγγούρης, η Πρόεδρος του ΚΟΑΤ, Χριστίνα Καλαθά.

O κ. Αρβανίτης σχολίασε όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πως είναι στα πλάνα του να καλέσει εκπροσώπους σωματείων από την Αρκαδία και όχι μόνο, στις Βρυξέλες, ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους του αθλητισμού.

Ο κ. Κουκάκης υπενθύμισε το συνέδριο που είχε λάβει χώρα λίγα χρόνια πριν στο Πνευματικό κέντρο, όμως οι τότε προτάσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκαν καμία ανταπόκριση, ενώ σχολίασε και τις αποφάσεις σχετικά με τις εκλογές των ομοσπονδιών τις οποίες χαρακτήρισε αντισυνταγματικές.

Ο κ.Τσαγγούρης ανέλυσε την δύσκολη καθημερινότητα ενός αθλητικού σωματείου και επέμεινε στην ανάγκη των γηπέδων καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μόλις ένα γήπεδο στην Τρίπολη φιλοξενεί 10 ομάδες της περιοχής.

Η κ. Καλαθά στάθηκε στην προσπάθεια των γονιών οι οποίοι είναι και οι πραγματικοί χρηματοδότες της κολύμβησης στην πόλη και ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.

Επίσης, στην κάμερα της ΔΡΤ μίλησε και ο συντονιστής Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αλεξίου αναλύοντας τα προβλήματα των ερασιτεχνικών σωματείων αλλά και τις κινήσεις της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για καταδικασμένους παράγοντες που πλέον θα μπορούν να διοικήσουν ξανά το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.