Συνάντηση διεξήχθη μεταξύ στελεχών της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Προεδρείου του ΟΕΒΑ (+ph, vd)

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 22:20

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε το απόγευμα της Τρίτης (11/01) η οργάνωση Δυτικού Τομέα Δήμου Τρίπολης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας στο κτίριο του ΕΟΒΑ στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση μεταξύ άλλων εκφράστηκαν οι προβληματισμοί και οι απόψεις του Προεδρείου της ΟΕΒΑ προς τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις τη δεδομένη περίοδο εν μέσω της πανδημίας. Παράλληλα κατατέθηκαν εκατέρωθεν απόψεις για το ποιες θα πρέπει να είναι οι πολιτικές του κράτους, με σκοπό την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης οικονομικής κατάστασης λόγω της πανδημίας και των τρόπων βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.Από την πλευρά του το Προεδρείο της ΟΕΒΑ υποδέχθηκε τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και άκουσε τις απόψεις και προτάσεις τους, για την αντιμετώπιση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης λόγω της πανδημίας.

Βασικό ζητούμενο σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας είναι η συνεννόηση και η κοινή πορεία με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι οι επιχειρηματικοί κλάδοι λόγω της πανδημίας. Τονίστηκε ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα ή πατρίδα και είναι κοινά για όλους και επομένως είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να ακολουθούνται ξεχωριστές πορείες και διαφόρων ειδών φραστικοί και όχι μόνο διαπληκτισμοί.

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΣ.