Συνάντηση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με τον Γιώργο Παπαηλιού

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 09:58

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου πραγματοποίησαν συνάντηση, στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καμπύλης και ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεώργιος Παπαηλιού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος, η συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου καθώς και η περαιτέρω αξιοποίηση του λιμανιού του Παραλίου Άστρους. Τέλος αναφέρθηκαν στα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην εύρυθμη λειτουργία των Δήμων η πανδημία του κορωνοϊού και στην προσπάθεια ανάκαμψης.Τόσο ο κ. Παπαηλιού όσο και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Κυνουρίας κ.κ. Σωτήρης Λάτσης, Άγγελος Καμπύλης και η κ. Νάγια Παπαλιάκου που παρευρέθηκαν στη συνάντηση δήλωσαν πως θα σταθούν στο πλευρό του Δήμου προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαηλιού επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κ. Χριστίνα Αναγνωστάκου, τον Διευθυντή κ. Βασίλη Σακαλή καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γρηγόρη Παινέση. Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στα προβλήματα και στη λειτουργία του δικτύου ακαθάρτων και της εγκατάστασης του Βιολογικού Καθαρισμού, καθώς και στις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. μέχρι τώρα.

Δεσμεύτηκαν αμφότεροι για μια μελλοντική συνάντηση με θέμα το ενεργειακό κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ και την διαχείριση του υδάτινου αποθέματος.