Συνάντηση Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης με Νίκα στην Τρίπολη-Τι είπε για το Σύζευξις ΙΙ (vid,ph)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 19:57

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα καθώς και με θεματικούς και χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, αλλά και Διευθυντές υπηρεσιών είχε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Μαίου στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Τρίπολη.

Ο κ. Πιερρακάκης βρέθηκε στην έδρα της Περιφέρειας για να μιλήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μεταξύ άλλων στην σύντομη συνάντηση που είχε με τον κ. Νίκα ανέφερε πως στόχος τους είναι να βοηθήσουν τις περιφέρειες και κατ’ επέκταση και την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών της.Σημείωσε επίσης ότι περιμένουν συγκεκριμένες προτάσεις για διάφορα προγράμματα που θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες ψηφιακά υπηρεσίες προς τους πολίτες και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας τόνισε στο καλωσόρισμά του προς τον Υπουργό, πως έχει κάνει πολύ δουλειά και αυτό είναι αποδεκτό από όλα τα κόμματα και έχει βοηθήσει στην βελτίωση των ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες, κάτι που είναι αναγκαίο στην εποχή που ζούμε.

Να αναφέρουμε πως στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος παρεμβαίνοντας στην συζήτηση ανέφερε την δουλειά που έγινε από τον Υπουργό σχετικά με την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του ΕΛΓΑ.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από την συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.