Συνάντηση Νίκα-Βλάση στην Τρίπολη για θέματα της Αρκαδίας (vid)

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020 14:58

“Είναι χαρά μου να μας επισκέπτονται οι Βουλευτές μας και ιδιαίτερα ο Υφυπουργός κ.Βλάσης, ο οποίος βοήθησε ουσιαστικά στον αγώνα που είχαμε και αυτό το αναγνωρίζουμε”,ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετά τη συνάντηση που είχε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου.

Ο κ.Νίκας σημείωσε πως είναι υποχρέωσή τους να ενημερώνουν και γραπτώς τους βουλευτές για τα θέματα της περιοχής ευθύνης τους, να ακούνε τις επισημάνσεις τους, γιατί γνωρίζουν άριστα τα προβλήματα και νοιάζονται για την επίλυσή τους.Τόνισε πως στο δικό μας χέρι είναι η καλύτερη διαχείριση των δημοσίων πόρων και συμπλήρωσε πως στην Αρκαδία γίνεται ένα μεγάλο έργο και πως έχουν υποχρέωση να γίνει κάτι παραπάνω για την περιοχή και για την Τρίπολη που είναι η πρωτεύουσα.

Τέλος ο κ. Νίκας δήλωσε πως περιμένουν τη βοήθειά του σε κυβερνητικό επίπεδο.

Από τη δική του πλευρά ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης δήλωσε: “Να ευχαριστήσω και εγώ από την πλευρά μου τον Περιφερειάρχη για την υποδοχή στην Περιφέρεια. Ο νομός μας μας πονάει πάρα πολύ. Η Περιφέρεια είναι σε καλά χέρια. Είναι στα χέρια ενός έντιμου ανθρώπου. Ήδη έχουν δρομολογηθεί και μεγάλα και μικρά έργα, γιατί τα πάντα χρειάζεται ο τόπος μας, αλλά κάποια στιγμή η Αρκαδία χρειάζεται μεγάλα έργα, γιατί δεν πρέπει να μένουμε στην μικροπολιτική αλλά σε έργα που θα μείνουν και για τα παιδιά μας. Μπαίνουν οι βάσεις για έργα που θα δώσουν μία μακροπρόθεσμη πνοή στην Αρκαδία. Η συμπαράστασή μας είναι αμέριστη”.

Ο κ.Βλάσης τόνισε πως είναι ευτύχημα που η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια μπορούν να συγχρωτίζονται για το καλό του τόπου.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Νίκα και του κ.Βλάση στο βίντεο.