Συνάντηση στο ΕΚΑ για τη δημιουργία νέας δημοτικής κίνησης στην Τρίπολη (vid,ph)

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 21:19

Σκοπός η ενεργή παρέμβαση για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Τρίπολης

Μία τρίτη κατά σειρά συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου, για τη δημιουργία νέας δημοτικής κίνησης στο Δήμο Τρίπολης.

Η συνάντηση, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρώην Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς, αλλά και o Δημοτικός Σύμβουλος της “Μαντινειακής Συμπολιτείας” Γιάννης Γεωργούλης, αφορά σε ενεργούς πολίτες.

Η ιδιαιτερότητα της νέας δημοτικής κίνησης που βρίσκεται στα “σκαριά” είναι πως συγκροτείται από τη βάση και δεν είναι προσωποκεντρική.

Σκοπός είναι μέσα από διάλογο και συμμετοχή των πολιτών να υπάρξει παρέμβαση για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου της Τρίπολης, καθώς και οι προτάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο.

Τόσο ο κ. Ζαχαριάς, όσο και ο κ.Γεωργούλης έκαναν λόγο για αδράνεια και αδιαφορία για την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων του Δήμου, από την δημοτική αρχή και επεσήμαναν πως καλούν όλους τους ενεργούς πολίτες να συμμετάσχουν στην κίνησή τους.

Μία κίνηση που δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα κατέβει στις εκλογές. Αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα, όπου θα υπάρξει και η αντίστοιχη διακήρυξη.

Εκείνο που επιδιώκουν είναι η ενεργοποίηση αρχικά των πολιτών, αφού υπάρχει μία σχετική αδράνεια και από αυτούς και θα πρέπει αυτό να αλλάξει, αφού υπάρχουν πολλά προβλήματα και θέματα για τα οποία οφείλουν να ασφυκτιούν και να ζητούν την λύση τους.

Δείτε φωτογραφίες και  αναλυτικά τις δηλώσεις που έγιναν από τον κ. Ζαχαριά και τον κ. Γεωργούλη στο βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 14. März 2019