Συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών Κ. Βλάση με το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (video – pics)

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 16:17

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης όπου συναντήθηκε με το προσωπικό και τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο ίδιος ανέφερε: «Η παρουσία μου εδώ σήμερα ήταν για να πω ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Ήθελα να δείξω ότι ως βουλευτής Αρκαδίας και ιατρός που έκανα τα πρώτα μου βήματα σε αυτό το Νοσοκομείο, θα βρίσκομαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.Το προσωπικό ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  και θεωρούν ότι  άμεσα πρέπει να λυθούν, ο κ. Βλάσης δεσμεύτηκε να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βρουν λύση. Επίσης ανέφερε ότι θα εφοδιαστεί το νοσοκομείο με υλικά για την ασφάλεια των εργαζομένων και ότι οι δωρεές θα συνεχιστούν.

Η παροχή υπηρεσιών υγείας στο Παναρκαδικό είναι υψηλή, το προσωπικό είναι υψηλών προδιαγραφών και εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις σε ότι προκύπτει.

Αναφερόμενος στους ομογενείς στην Αμερική είπε ότι η Αμερική δοκιμάζεται παρά πολύ το τελευταίο διάστημα και η κατάσταση εκεί ειναι πολύ άσχημη. Ο ιός δεν ξεχωρίζει εθνικότητες, φύλα ή ηλικίες. Όλοι πρέπει να προσέχουμε.

Όσο αφορά το Άγιο Φως είπε ότι θα έρθει κανονικά τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό το Πάσχα, θα είμαστε όλοι κλεισμένοι σπίτια μας. Σημασία έχει η Πίστη και είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε σπίτι για να μπορέσουμε του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί στην Εκκλησία και να γιορτάσουμε παραδοσιακά το Πάσχα.