Συνάντηση Τζιούμη με την Πρόεδρο του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 19:36

Στο χωριό των Κολοκοτρωναίων, στο Λιμποβίσι, βρέθηκε το Σάββατο 13/3/2021 η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος του «Ελλάδα 2021», προκειμένου να δώσει συνέντευξη στο euronews και να δει, για μία ακόμη φορά, το Μουσείο -σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του οποίου τις αναγκαίες, λόγω του χρόνου, επεμβάσεις – βελτιώσεις και προσθήκες έχει αναλάβει ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος -καταγωγή από Βλαχόραφτη Γορτυνίας-, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.

Την κα Αγγελοπούλου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης με την αντιδήμαρχο πολιτισμού κα Ελένη Καρούντζου και είχε μαζί της μακρά, εγκάρδια και εποικοδομητική συνεργασία.Ιδιαιτέρως συζήτησαν για τις προγραμματισμένες από τους δύο φορείς (Δήμος Τρίπολης και Ελλάδα 2021) δράσεις.

Η κα Αγγελοπούλου τόνισε ότι θα έρθει και πάλι και πάλι στην Τρίπολη. Λεπτομερέστερα συζητήθηκε η δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης Τρίπολης, του Ψηφιακού Μουσείου της πόλης, η ανάδειξη, σηματοδότηση και ψηφιοποίηση των ιστορικών μονοπατιών του Δήμου Τρίπολης, που ήδη προχωράει η χρηματοδότησή τους και στηρίζονται απόλυτα από τον φορέα του εορτασμού.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε ότι προσβλέπει στον «Ελλάδα 2021» για την προώθηση – πραγμάτωση σημαντικών και μόνιμων έργων στο τόπο μας και αυτός στην Τριπολιτσά της Επανάστασης – Ελευθερίας για έναν ουσιαστικό εορτασμό των 200 χρόνων εθνικής παλιγγενεσίας.